Renovering af hus, så du får dine boligdrømme opfyldt

​Lad Nordisk Renovering hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt – kort sagt perfekt – hjem. Nordisk Renovering tilbyder en omfattende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre.

Vi udfører renovering af hus og andre former for ombygning i hele Trekantområdet, bl.a. Fredericia, Vejle og Kolding. Ring til Nordisk Renovering og få en snak med os om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig, og om det overhovedet kan betale sig.

​Hvad er fordelen ved renovering af hus?

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige totalrenovering af hus.

Udnyt vores netværk af samarbejdspartnere

Vi formidler gerne kontakt til indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum opdeling, hvis du fx skal renovere køkken eller bad, så kvadratemeterne udnyttes bedste mulig.

Kontakt os og indhent et tilbud på renovering af hus

Går du i byggetanker? Så kontakt Nordisk Renovering og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på din husrenovering.

Hvad koster renovering af hus? Kontakt os og hør mere om vores priser og ydelser. Du kan henvende dig på telefon 4237 7088 eller e-mail nordiskrenovering@gmail.com

Indhent et skræddersyet byggetilbud

Udfyld formularen herunder med dine ønsker og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende byggetilbud

​Hvis du heller ikke vil gå på kompromis med resultatet i din bolig, så kontakt Nordisk Renovering.
​Indtast blot få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

logo-white

Nordisk renovering planlægger, projekterer og bygger dit projekt - i samarbejde med dig.

Om Nordisk Renovering

​Nordisk Renovering har fokus på din tilfredshed. Med over 10 års erfaring kan du trygt stole på os til dit næste byggeprojekt.

Vi leverer professionel service til private og erhvervskunder til aftalt tid, kvalitet og pris.

Kontaktoplysninger

6 Julivej 78, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4237 7088

E-mail: nordiskrenovering@gmail.com 

CVR: 36281413